07-08-2022

ISEC wordt Normec ISEC

Met trots kunnen wij mededelen dat ISEC (Industrial Safety & Emergency Consult) binnenkort van naam verandert. Vanaf het najaar van 2022 heten wij Normec ISEC.

Normec Group

Dit is een logische stap. ISEC behoort al sinds 2020 tot de Normec Group. Als internationale groep biedt Normec een totaalpakket aan van (laboratorium)testen, analyses, trainingen, inspecties en certificeringen. Zo blijft Normec ISEC de komende jaren groeien onder de weerbestendige paraplu van de Normec Group.

Wat verandert er?

Voor onze klanten verandert er weinig in de praktijk. Zij kunnen nog steeds rekenen op ons team en het vertrouwde opleidingsaanbod. Ook de rechtspersoon blijft dezelfde. Wat wel verandert is onze huisstijl, die kleurt binnenkort niet meer blauw en rood, maar oranje en grijs. Hoewel de wijziging pas in het najaar ingaat, geven we alvast een voorproefje van ons nieuwe logo.

 

Nieuwe website

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk een nieuwe website. Deze is op dit moment in de maak. Uiteraard brengen wij onze relaties op de hoogte wanneer deze live is.

logo Normec ISEC

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Neem dan contact op!

training