GOF 4/4+ training

Met een GOF 4 training krijgen medewerkers in de telecomsector de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken op hoogte met persoonlijke valbescherming. De training gaat in op werken op daken, antennemasten en andere structuren, zonder over noodzakelijk ladders of platvormen te beschikken.

De deelnemers worden opgeleid in alle aspecten van het werken op hoogte en van het hulp bieden op de pylonen. Deze klimmers zijn in staat om een advies te geven over alle aspecten van het klimmen (inclusief toegang met touwen). Zij zijn gekwalificeerd om torens en constructies te beklimmen zonder noodzakelijkerwijze ladders te gebruiken of op platformen te werken. Zij gebruiken de volledige veiligheidsuitrusting permanent en blijven vastgehecht aan de structuur.

Startdatum opleiding

Duurtijd: 1 dag
Voorkennis: GOF-3-certificaat vereist

Gelieve [email protected] te contacteren indien data volzet voor extra deelnemers in te schrijven of om een andere data te plannen

Training format

  • Introductie
  • Wetgeving, richtlijnen en standards
  • Pre use check van de materialen
  • Touw manoeuvres
  • Knopen en touwvaardigheden
  • Touw manoeuvres
  • Herhalingen
gof

Normec ISEC TrainingPlant in Melsele, België.

De Normec ISEC TrainingPlant is speciaal ontworpen voor industriële trainingen. In een levensechte setting leren uw medewerkers hoe ze hun eigen veiligheid en die van hun collega’s verzekeren.

In de klimhal en outdoor rope access ruimte worden de rope access technieken van de deelnemers aangescherpt. De TrainingPlant is niet af. En hij zal dat ook nooit zijn. Want Normec ISEC maakt er een erezaak van om nieuwe oefenobjecten toe te voegen of bestaande te vernieuwen. Om uw werknemers telkens opnieuw uit te dagen en scherp te houden.

Schrijf u nu in voor deze opleiding

Bedankt voor uw inschrijving

Uw inschrijving is verwerkt, de externe api heeft gereageerd met de volgende melding:

Foutmelding

Er gaat ergens iets fout, de externe api geeft de volgende melding:

Schrijf u nu in voor deze opleiding

Waarom kiezen voor Normec ISEC

U gaat voor een veilige werkomgeving.

U wilt voorbereid zijn op élke gevaarlijke situatie.

U zoekt informatie die 100% betrouwbaar is.

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Neem dan contact op!

training