Onze certificeringen

Op deze pagina vindt u onze certificeringen, erkenningen en lidmaatschappen.

IRATA

Werken op grote hoogte is afrekenen met grote risico’s. Zeker als dat gebeurt met touwtechnieken of rope access. Het is van levensbelang dat ze het onder de knie krijgen en hun kennis regelmatig opfrissen.

Normec ISEC is een erkend IRATA-trainingscentrum. Het IRATA-systeem garandeert een optimale veiligheid voor uw medewerkers. Uw medewerkers leren er de kneepjes van het vak in een speciaal gebouwde structuur. Die biedt de nodige uitdagingen voor on- én offshore rope access. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige als IRATA-level 3-instructeur.

Irata personen die klimmen op hoogte

GWO

De windenergie sector is enorm gegroeid de voorbije jaren en heeft de wind in de zeilen. Tegelijk is het een jonge branche, met specifieke risico’s. Het is van onmisbare waarde dat u kunt rekenen op een partner die jarenlange ervaring heeft met hulpverlening voor de windsector om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Normec ISEC is een erkend GWO-trainingscentrum. Onze vaste instructeurs en consultants ontwikkelen opleidingen en advies op basis van uw specifieke risico’s, zowel on- als offshore. Het resultaat? Geen enkele bedreiging slaat uw bedrijf nog uit het lood. Want uw medewerkers beschikken over de vaardigheden en instrumenten om snel en doeltreffend in te grijpen.

gwo wtg