Over ons

Sinds 2002 verzekert Normec ISEC een totaalservice om de veiligheid van bedrijven die werken in uitzonderlijke omstandigheden, te waarborgen. De klanten zijn uiterst divers: van eenmansbedrijven over kmo’s tot grote ondernemingen. Hoe klein of groot een project ook is, de aanpak van Normec ISEC is altijd dezelfde. Eerst luisteren consultants aandachtig naar u. Daarna bieden ze een oplossing aan die perfect aansluit op uw situatie, met dank aan hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring.

Kwaliteit

De vaste instructeurs en consultants zijn stuk voor stuk gedreven ervaringsdeskundigen. Zij zorgen ervoor dat cursisten zichzelf overtreffen en bedrijven een veilige werkomgeving creëren. Die aanpak werpt zijn vruchten af. Normec ISEC breidt haar activiteiten uit van de (petro)chemische industrie naar windindustrie en rope access. En opereert steeds meer internationaal.

Benieuwd naar de projecten? Vraag de referentielijst van Normec ISEC.

team

Praktijkgericht

Praktijktraining is onmisbaar bij een veiligheidsopleiding. Bij Normec ISEC zorgen we er daarom voor dat de deelnemers in een realistische en op maat gemaakte situatie kunnen trainen. Dit kan op eigen locatie of op de Normec ISEC TrainingPlant.

Onze trainers zetten graag een extra stapje om een training af te stemmen op de werksituatie en -omgeving van de deelnemers om hen zo goed mogelijk voor te bereiden op de praktijk.

Kernwaarden

Flexibiliteit
Risicosituaties zijn per definitie onverwacht. Geen twee cursisten zijn dezelfde. Om u een persoonlijke service te bieden, spelen de consultants en instructeurs daarom kort op de bal. En als het nodig is, slaan ze met plezier aan het improviseren.

Efficiëntie
Grote theorieën zijn niet aan hen besteed. Ze bekijken elke nieuwe situatie met een kritische blik, gaan zo snel mogelijk aan de slag en sturen bij waar nodig.

Ambitie
Normec ISEC start waar anderen stoppen. Het leergierige en dynamische team heeft maar één doel: uw verwachtingen overtreffen.

Expertise
Normec ISEC investeert voortdurend in de kennis van haar werknemers. Dat zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die weten waarover ze praten. En hebben ze geen pasklaar antwoord op uw vraag? Dan geven ze dat zonder problemen toe. En zoeken ze met open vizier een oplossing.

Betrouwbaarheid
Ervoer uw medewerker problemen tijdens de cursus? Dan meldt de instructeur u dat ook. Die beseft hoe belangrijk het oordeel van Normec ISEC is voor uw veiligheid. En staat dan ook op waterdichte controles, strikte procedures en open communicatie.

Normec ISEC is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en inschikkelijkheid.

Normec Pand Utrecht

Ons team

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Neem dan contact op!

training